Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss  | twNekünkszól Apró - Állás Keres-Kínál KategóriaNekünkszól Apró - AkciókNekünkszól Apró - Albérlet KategóriaNekünkszól Apró - Baba-Mama KategóriaNekünkszól Apró - Divat-Ruha KategóriaNekünkszól Apró - Ingatlan KategóriaNekünkszól Apró - Jármű KategóriaNekünkszól Apró - Műszaki cikk, elektronika KategóriaNekünkszól Apró - Film,zene Kategória
Nekünkszól Apró - Gyűjtemény KategóriaNekünkszól Apró - Háziállat KategóriaNekünkszól Apró - Játék KategóriaNekünkszól Apró - Könyv,újság KategóriaNekünkszól Apró - Sport,szabadidő,hobbi KategóriaNekünkszól Apró - Otthon,kert KategóriaNekünkszól Apró - Szépségápolás KategóriaNekünkszól Apró - Szolgáltatás KategóriaNekünkszól Apró - Ingyenes

Biztonságos vásárlás

Biztonságos adásvétel

Soha ne utaljon előre pénzt az eladónak. Elsőre nem adjon ki semmilyen adatot,információt -beleértve telefonszámot, e-mail címet, lakcímet. Találkozzon az eladóval személyesen egy nyilvános helyen. A pénz átadása előtt győződjön meg arról, hogy tényleg azt kapja e, ami a hirdetésben szerepelt. Ellenőrizze le, próbálja ki, mielőtt fizetne.

Szabálytalan hirdetés jelzése, jelentése

Minden hirdetés oldalán , az oldal jobb oldalán a kapcsolat doboz alatt található egy link, amink keresztül lehet szabálytalanságot jelezni.

Részt vesz e nekunkszol.hu az adásvételben

NEM! A weboldal kizárólag a helyet biztosítja a hirdetések megjelenítéséhez, az adásvételben semmilyen formában nem vesz részt. Az adásvétel kizárólag az eladó és a vevő között zajlik. (További részletek al Felhasználási feltételek-ben)

Csalók, külföldiek

Előfordulhat, hogy az általad feladott hirdetésedre külföldiek válaszolnak, ők mutatnak érdeklődést. Általában internetes fordítót használnak a nyelvi probléma leküzdésére. Amennyiben furcsa, értelmetlen és nem magyaros érdeklődést tapasztal, ajánljuk, hogy ne foglalkozzon az érdeklődéssel, hagyja figyelmen kívül. Kérjük ezt minden esetben jelezze is felénk.