Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss  | twNekünkszól Apró - Állás Keres-Kínál KategóriaNekünkszól Apró - AkciókNekünkszól Apró - Albérlet KategóriaNekünkszól Apró - Baba-Mama KategóriaNekünkszól Apró - Divat-Ruha KategóriaNekünkszól Apró - Ingatlan KategóriaNekünkszól Apró - Jármű KategóriaNekünkszól Apró - Műszaki cikk, elektronika KategóriaNekünkszól Apró - Film,zene Kategória
Nekünkszól Apró - Gyűjtemény KategóriaNekünkszól Apró - Háziállat KategóriaNekünkszól Apró - Játék KategóriaNekünkszól Apró - Könyv,újság KategóriaNekünkszól Apró - Sport,szabadidő,hobbi KategóriaNekünkszól Apró - Otthon,kert KategóriaNekünkszól Apró - Szépségápolás KategóriaNekünkszól Apró - Szolgáltatás KategóriaNekünkszól Apró - Ingyenes

Miért hirdessen nálunk?

 APRÓHIRDETÉS KEZDŐLAP      REGISZTRÁCIÓ      ÚJ HIRDETÉS FELADÁSA

10 ok, hogy miért minket válasszon hirdetése feladásához?

 

“A kevesebb, sokszor több…” 

A nagy apróhirdető oldalakkal szemben, ahol a nagy számú hirdetések között “elvesznek” a hirdetések, itt a kevesebb hirdetés között nagyobb az esély, hogy az ÖN hirdetéseit megtalálják!

1., INGYENES és az is MARAD!*

2., Apróhirdetési oldalunk nem önálló apróhirdetési oldal, hanem része egy portálnak, a Nekünkszól Portálnak, ami több aloldalt is magában foglal. Folyamatosan indítjuk a városi oldalainkat, ahol kizárólag az adott város hirdetései jelennek meg, amiket ezen az oldalon feladnak. Mindemellett van egy saját Magazinuk és Videó megosztó oldalunk is, ahol szintén a hirdetőink által feladott hirdetések jelennek meg az oldalak több felületén is.

3., Eddig elindult Nekünkszól városok:

Budapest, Debrecen, KecskemétPécs, Sopron, Szeged, Szolnok

4., Válogatott hirdetések megjelennek általunk üzemeltetett Facebook oldalakon  így azok több emberhez jutnak el, azokhoz is, akik egyébként nem látogatnának el az oldalunkra.

5., Nem jelenítünk meg szexuális (18+) tartalmú hirdetéseket az oldalon. Az automata megjelenítés után a lehető legrövidebb időn belül ezeket a hirdetéseket töröljük.

6., Rendszerünk lehetővé teszi, hogy az hirdetések RSS  hírcsatornákon keresztül KATEGÓRIÁNKÉNT is nyomon követhetők legyenek, anélkül, hogy fel kellene jelentkezni az oldalra, egy RSS olvasó segítségével bárhol megjelentethetők. /Mi az RSS és mi az RSS olvasó? olvassa el itt/

Keresse az adott kategória oldalának tetején, a cím mellett jobb oldalon található    jelet!

Így ha valaki adott kategóriájú hirdetéseket szeretne nyomon követni, azok csatornáját elhelyezheti a saját RSS olvasójában, vagy megjelenítheti saját weboldalán.

7., Az oldal kereső optimalizált. Minden egyes hirdetés külön oldalon jelenik meg, egyedi oldalként, amelyek egyedi címe, valamint címszavai a hirdetésnek megfelelően vannak kitöltve.
Így a hirdetések keresőkben (pl.: Google, Bing, Yahoo) könnyebben megtalálhatóak.

8., Az apróhirdető oldalaink össze vannak kötve a portál többi aloldalával, így szintén több emberhez jutnak el a hirdetések, mint más hirdető oldalak esetében. ( Magazin , Videók , Csaták)

9., Oldalunkat nem fogjuk elrontani zavaró, villogó hirdetések tömegével. Hirdetéseket jelenítünk meg ugyan, de azokat úgy választjuk meg, hogy minőségileg ne rontsák az oldal összképét.

10., A nekunkszol.hu oldalait folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, így a jövőben még több aloldal fog a portálunkhoz tartozni, ami még több potenciális olvasót jelent hirdetéseinek.

Sikeres hirdetéseket kívánunk!

Nekünkszól csapata

www.nekunkszol.hu

 

 APRÓHIRDETÉS KEZDŐLAP      REGISZTRÁCIÓ      ÚJ HIRDETÉS FELADÁSA